Успехи

Спортни успехи

Изгряващи звезди

Учениците Мария Игнатова- 2 в клас и Алекс Генев – 2 б клас се класираха на второ място в състезанието ,,Изгряващи звезди“. Пожелаваме им да ни радват с още по- високи успехи!

 

 


Сребърен и бронзов медал

Анита Радулова – 2 б клас спечели сребърен медал – 200 м съчетано плуване и бронзов медал – 200 м свободен стил в Международен турнир ,,Спартак“, гр.Сандански. Гордеем се с теб, Ани! Пожелаваме ти още по-високи успехи! г-жа Христева, г-жа Маркидова и учениците от 2 б клас.

Признание

Станимира Енчева, медицинска сестра в ОУ „Кочо Честеменски“, получи грамота за своята професионална всеотдайност по повод честването на Международния ден на Медицинските сестри – 12 май.

ГРАМОТА

 

Спортен успех

Ученичката от 3 „г“ клас Наталия Славилова спечели 3-то място и бронзов медал на щафета свободен стил на V Международен турнир по плуване „Младост – 2019“, провел се в град Пловдив на 04 и 05 май.

Браво, Нати! Пожелаваме ти много бъдещи успехи!

На 22.04.2019г. – „Ден на Земята“

Учениците от 3 „а“ клас представиха пред своите родители драматизация на “ Малкият принц“ от Екзюпери. Воден на символична разходка из Слънчевата система, планетата Земя и България, учениците показаха своите знания по Четене, Човекът и обществото, Човекът и природата, Математика, Английски език, Музика и завършиха празника с хорце „Седенчица“, на което поканиха и „Малкият принц“ да се присъедини.
Споделяме мигове от вълнуващия празник.

Успехи

 Второ място

 Азалия Александрова ученичка от 2 „в“ клас се класира на второ място за Купа „Пампорово“- закриване на ски-сезона. Честито, Азалия! Продължавай да ни радваш с успехите си!


Сребърен медал

 Сребърен медал спечели Виктория Кожухарова ученичка от 2 „в“ клас в математически турнир за ученици от 1 до 4 клас – „Първи стъпки към върха“. Браво, Вики! Пожелаваме ти много бъдещи успехи!
Г-жа Манева и г-жа Цветанова


Бронзов медал

Бронзов медал  за Теодора Бойчева ученичка от 2 „в“ клас от участието и в Международен турнир по художествена гимнастика „Фея под липите“ 05-07.04.2019г. проведен в гр. Стара Загора.
Поздравления, Теди!  Пожелаваме ти още бъдещи успехи!

Иван Павлов, ученик от 4 „а“ клас, спечели първо място многобой на Държавно лично-отборно първенство за ДЮВ.

Успехи

Три сребърни медала в турнир по плуване!

Ученичката Анита Радулова от 2 „б “ клас взе участие в Международен турнир в сръбския град Бор. Спечели три сребърни медала в турнира на 50 и 200 м. свободен стил и 100 м. бътерфлай.

Браво, Ани! Гордеем се с теб и ти пожелаваме още по- високи успехи!

Учители: Христина Христева и Ана Маркидова

 

 

 


Математически успех

Теодор Атанасов Казаков от 2 „а“ клас е сребърен и бронзов медалист от математическото състезание „Математика без граници“. Съучениците му и неговите учители, г-жа Мариана Иванова и г-н Геленчев, го поздравяват и му пожелават още по-големи успехи!

Математически успех

БРОНЗОВ МЕДАЛ за Адриана Николаева Николова от 2″в“ клас на зимния кръг на VI международeн турнир „МАТЕМАТИКА БЕЗ ГРАНИЦИ”.

БРАВО, Ади! Продължавай да ни радваш с постиженията си! Гордеем се с теб и ти пожелаваме от сърце много успехи занапред!
Учители: Грозденка Манева и Иванка Цветанова

Спортен успех

Ученикът от трети „г“ клас Христо Перилов  взе участие в състезание по плуване Турнир „Русалка“ в гр. Стара Загора. Похвали се с трето място и бронзов медал в дисциплина 50м. гръб.

 

Спортни успехи

НАША ГОРДОСТ!
Изявената скиорка Азалия Александрова Александрова от II “ в“ клас, СПЕЧЕЛИ БРОНЗОВ МЕДАЛ в Гигантския слалом на Националния ученически шампионат по ски, състоял се в Пампорово на 22.02.2019г. Браво, Азалия! Гордеем се с теб и ти пожелаваме все така достойни постижения в областта на спорта!
Учители: Грозденка Манева и Иванка Цветанова