Успехи

Математика без граници – Есен 2018г.

В VI международeн турнир „МАТЕМАТИКА БЕЗ ГРАНИЦИ“ – Есен 2018г. участваха 21 298  ученици от 20 страни, в това число и  петима ученика от II „В“ клас на ОУ „Кочо Честеменски“ в град Пловдив: Адриана Николова, Азалия Александрова, Виктория Кожухарова, Георги Янев и Самуил Костадинов. На 11.12 2018 г. те официално получиха своите грамоти за участието си в състезанието. За нас е удоволствие да съобщим, че двама от участниците ни – ученичките АДРИАНА НИКОЛОВА и АЗАЛИЯ АЛЕКСАНДРОВА завоюваха БРОНЗОВИ МЕДАЛИ със своето участие! В математическото състезание учениците  показаха своите умения, желание за изява и успех, демонстрираха воля да постигат мечтите си. Смело напред продължава подготовката им за следващия кръг на „Математика без граници“! Пожелаваме им бъдещи успехи и вярваме, че и занапред те ще печелят призови места със своите труд, упоритост, воля и умения!

Учители: Грозденка Манева и Иванка Цветанова

НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „МОЕТО ДЗИ“ – 2018

МАРИНА КОПРИНКОВА, от III“в“ клас, е един от тримата лауреати в Национален конкурс „MOETO ДЗИ 2018“: чиято цел е да предостави поле за изява на детското творческо въображение и развитие на познанието за безопасност на пътя.

Поздравления!

Повод за гордост са учениците от 3 в клас!

Николай Христев се представи отлично с изпълнение на ксилофон,  участвайки в „Капана фест“ и в откриването на новия сезон на Камерната зала към Областна администрация Пловдив!

Марина Копринкова и малкото й братче Дарин са наградени за представянето им  с видеоклип на тема „Безопасността на пътя“ в Националния конкурс „Моето ДЗИ“! Резултатите от конкурса може да видите ТУК