МИЛИ ДЕЦА,

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

СКЪПИ КОЛЕГИ,

      Училището е място, където израстваме – физически и духовно. В училището прекарваме голяма част от живота си и осъзнаваме, че сме били истински щастливи.

      Изминаха три седмици, в които всички ние – учители, родители и ученици, вложихме усилия, воля и амбиция да преодолеем трудностите, пред които сме поставени.

       През цялото време се говори за героите по време на корона- кризата, но в същото време забравяме за малките герои- нашите деца!

Скъпи ученици,

      Благодаря за доверието и отговорността, която проявявате ежедневно! Всички ние, вашите учители, сме до вас и заедно ще преминем през трудностите!

Уважаеми родители,

      От самото начало на това предизвикателство  сме заедно! Благодаря за  добрите думи към нашите учители, благодаря и за критиката- сигурно я заслужаваме! Всички ние влагаме  професионализъм, воля и стремеж да бъдем полезни, да бъдем отговорни, но преди всичко да бъдем хора!

            Интересен е прадоксът, скрит в значението на китайската дума за криза – тя означава едновременно „опасност“, но и ВЪЗМОЖНОСТ. А това вече е различният вариант за осмисляне на случващото се.

Колеги, ние доказахме, че можем, че сме креативни, борбени и целеустремени!

       Вярвам в успеха ни!

       Бъдете здрави! 

ЗЛАТКА АЛДЖЕНАБИ

Директор на ОУ „Кочо Честеменски“